Is mijn organisatie toekomstbestendig? Doe meteen de online scan!

‘Mijn bedrijf toekomstbestendig maken, hoe doe ik dat?’ Wacht niet, doe de online scan en ontdek welke zaken uw aandacht vragen de komende tijd!

Steeds duidelijker wordt dat ‘toekomstbestendig’ niet alleen ‘financieel gezond’ inhoudt, maar ook energie-, afval- en grondstoffenbewust. Sociale aspecten spelen daarnaast een net zo belangrijke rol, bijvoorbeeld de ontwikkeling van uw medewerkers of oog voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Naast financiële waarde heb je natuurlijke, materiële, menselijke, sociaal relationele en intellectuele waarde. Zes waarden in totaal. Een stap richting circulariteit – en toekomstbestendigheid – betekent streven naar de balans tussen deze zes waarden.

Direct uw organisatie scannen op de zes waarden?
Wilt u een indruk krijgen van hoe uw onderneming scoort op de zes waarden, zowel extern als intern? Doe dan de online scan (met name gericht op M(k)B ondernemingen) of check eerst deze informatie. De scan is kosteloos.

De uitkomst van de online scan ontvangt u per e-mail. Daarbij krijgt u een uitnodiging voor een bijeenkomst waarin u hoort over circulaire economie als waardecreatie. Bovendien laten we u mogelijke vervolgstappen zien. Vanuit het CIRCLES netwerk hebben we de instrumenten om u verder te helpen.

De online scan wordt mogelijk gemaakt door het CIRCLES netwerk met ondersteuning van provincie Gelderland.

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het is waardevol om met het management van het gehele bedrijf in gesprek te zijn over de betekenis van ons bedrijf voor de omgeving als ook over de manier waarop we binnen de keten met onze werkmaatschappijen de samenwerking gaan verbeteren.

Dave Rouwmaat
Alg. Directeur, Rouwmaat

Kunnen wij u ook van dienst zijn?