(Advies)partners

KplusV

Verschil zien, verschil maken
Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Wij richten ons op een aantal belangrijke thema’s in de samenleving zoals Duurzame economie en leefomgeving, Ondernemen, innoveren en groeien en Transformeren van organisaties.

Promista

Samen uw projectorganisatie innoveren
Wij adviseren en begeleiden organisaties met Portfolio- en projectmanagementvraagstukken en doen dit door inzet van onze medewerkers, onze kennis en informatievoorziening.

De Project Academie

open & verbindend
De Project Academie lost problemen op van project-, portfolio- en programmamanagers. Zij zet een venster op specialisten die zich richten op uw vragen en bieden concrete ondersteuning op deze drie gebieden. Of u nu opdrachtgever, project- of programmamanager of projectondersteuner bent, wij hebben specialisten die op maat en in samenwerking met u, antwoorden geven op uw vraagstukken. Dit kan in de vorm van training, coaching, begeleiding en advies.

Kiemt

vindt, verbindt, versnelt, vertelt....
Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zo dragen wij bij aan een duurzame woon- en leefomgeving. Wij faciliteren ondersteunen en adviseren ons netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen bij complexe vraagstukken.

Tarmo

Tarmo is een MVO gespecialiseerde onderneming op meervoudige waarden voor bedrijven en bedrijventerreinen en ondersteunt onder andere energietransitie processen.

HAN

University of Applied Sciences
Wil jij duurzaamheidsvraagstukken effectief bij de kop pakken? Met de HAN Master Circulaire Economie word je een professional die mensen en processen op het juiste spoor zet: op weg naar een circulaire economie, met respect voor mens en natuur. Je wordt opgeleid tot ‘change agent’: een veranderaar die de transitie naar de circulaire economie helpt versnellen.

Meer! Accountants+Adviseurs

Financiële diensten
Voor Meer! betekent adviseren meer dan alleen stoeien met cijfers. Door onze kennis van wat er bij u en in uw branche speelt stellen wij ons op als sparringpartner: wij denken met u mee en spreken uw taal. Onze diensten zijn dan ook volledig aangepast aan uw wensen.

Duurzaam4Life

Duurzaam realiseren, realistische duurzaamheid!
Duurzaam4Life helpt mens en organisatie fit te zijn voor de toekomst. Dit door duurzaamheid resultaatgericht en met boerenverstand in de praktijk te brengen. Realistische duurzaamheid, vanuit visie en dromen wat je wilt, naar de realiteit door te kiezen wat je kunt. Verankering in het DNA van de organisatie zorgt ervoor dat duurzaamheid vanzelfsprekend wordt en maakt het ook gewoon tot business!

AWI Software

Wij helpen onze klanten efficienter werken
AWIsoftware is onze partner gericht bevordering van toekomstbestendigheid van zakelijke klanten. AWI software heeft daartoe het verzekeringsplatform vormgegeven en ondersteunt daarmee haar klanten in de verzekeringswereld om kansen te benutten en risico’s te beheersen naar een circulair economische wereld.

Reporting 3.0

Context For ThriveAble Transformation
The Mission of the Reporting 3.0 Platform is to help catalyze the trigger-function of reporting to spur the emergence of a regenerative and inclusive global economy. To achieve this transformation, Reporting 3.0 curates a collaborative, pre-competitive, neutral space where stakeholders from across the reporting spectrum gather to co-create the design needs and pilot new best practices for future-fit reporting.

Platform Economie & Ruimte

Samen, Sneller, Slimmer!
Nieuwe sleuteltechnologieën zullen steeds meer impact krijgen op de ondernemer. Afwachten is geen optie meer. Ondernemers willen altijd maximaal rendement halen uit de nieuwste ontwikkelingen. Het Platform Economie & Ruimte biedt de mogelijkheid om dit samen te doen. Omdat we dit samen sneller slimmer kunnen doen. Beleef het zelf en leer van de E&R projecten.

MVO Nederland

Neem je aandeel in de nieuwe economie
MVO Nederland is het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Samen met 2500 ondernemers vormen we een beweging die de overgang naar een nieuwe economie versnelt. Een gezonde economie waarin positieve financiële resultaten samengaan met de zorg voor onze planeet en mensen. We gaan voor maximale impact, nationaal en internationaal.

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

“Veel zaken waren we ons al van bewust, maar door de dialogen kregen we diepte in onze gesprekken en wisten wij precies wat wij strategisch moesten doen!”

Helmich Heutink
Directeur, Heutink Groep

Ook adviespartner worden?