//

Soeresh BasdewOK-Adviseur

Souresh-zw-2
expertise
  • volgt
educatie
  • volgt

Wilt u de eerste stap zetten in de transitie naar een duurzame en circulaire organisatie? Met de OK! methode helpen wij u op weg naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering dat met respect voor de planeet meervoudige waarde creëert voor haar belanghebbenden.

Als projectleider/ adviseur bij multinationals in chemische producten en additieven vroegen klanten mij al 25 jaar geleden om na te denken over alternatieve producten die duurzamer toegepast konden worden in hun producten en processen. In de daaropvolgende jaren in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs is mijn interesse in duurzaamheid en inmiddels de overtuiging dat we circulair moeten gaan denken en handelen alleen maar gegroeid. Gewapend met mijn brede technische kennis, ervaring en de OK-methode wil ik u als ondernemer ervan overtuigen om met ons de weg te gaan bewandelen naar een circulaire en toekomstbestendige organisatie met respect voor de leefbaarheid, diversiteit en schoonheid van onze planeet.

publications

contactgegevens

Sociale Profielen

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het is waardevol om met het management van het gehele bedrijf in gesprek te zijn over de betekenis van ons bedrijf voor de omgeving als ook over de manier waarop we binnen de keten met onze werkmaatschappijen de samenwerking gaan verbeteren.

Dave Rouwmaat
Alg. Directeur, Rouwmaat

Wordt u ook OK!-Adviseur?