Soeresh BasdewOK-Adviseur

Souresh-zw-2
expertise
  • volgt
educatie
  • volgt

Wilt u de eerste stap zetten in de transitie naar een duurzame en circulaire organisatie? Met de OK! methode helpen wij u op weg naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering dat met respect voor de planeet meervoudige waarde creëert voor haar belanghebbenden.

Als projectleider/ adviseur bij multinationals in chemische producten en additieven vroegen klanten mij al 25 jaar geleden om na te denken over alternatieve producten die duurzamer toegepast konden worden in hun producten en processen. In de daaropvolgende jaren in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs is mijn interesse in duurzaamheid en inmiddels de overtuiging dat we circulair moeten gaan denken en handelen alleen maar gegroeid. Gewapend met mijn brede technische kennis, ervaring en de OK-methode wil ik u als ondernemer ervan overtuigen om met ons de weg te gaan bewandelen naar een circulaire en toekomstbestendige organisatie met respect voor de leefbaarheid, diversiteit en schoonheid van onze planeet.

publications

contactgegevens

Sociale Profielen

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

“Veel zaken waren we ons al van bewust, maar door de dialogen kregen we diepte in onze gesprekken en wisten wij precies wat wij strategisch moesten doen!”

Helmich Heutink
Directeur, Heutink Groep

Wordt u ook OK!-Adviseur?