//

Alle OK! adviseurs

 • Roel Riepma

  OK-Adviseur en -trainer

  Daar waar doeners, denkers en beslissers samen dialoog willen en durven voeren over de feiten waarop hun denken is gebaseerd, ontstaat ruimte voor open en verbindende...

  profiel bekijken
 • Rob Westerdijk

  OK-Adviseur en -trainer

  Ik help organisaties door het leren kennen en toepassen van gemeenschappelijke denk- en werkwijzen werkt het managementteam effectiever samen voor bepalen en...

  profiel bekijken
 • Michiel Verbeek

  OK-Adviseur

  Met het OK! Model worden in dialoog observaties vanuit allerlei perspectieven gedeeld en gewogen. Om vervolgens met verbeterd inzicht koers te bepalen.

  profiel bekijken
 • Huub Schoenaker

  OK-Adviseur

  Het OK! Model helpt organisaties om alle medewerkers één en de zelfde taal te laten spreken waar het gaat over bepalen van een toekomstbestendige strategie...

  profiel bekijken
 • Soeresh Basdew

  OK-Adviseur

  Wilt u de eerste stap zetten in de transitie naar een duurzame en circulaire organisatie? Met de OK! methode helpen wij u op weg naar een toekomstbestendige...

  profiel bekijken
 • Arno Westerdijk

  OK-Web- en -applicatiebeheer

  Met mijn kennis van zaken wil ik voor klanten het optimale uit het gebruik van de webapplicatie halen. De informatie die daarmee gegenereerd gaat worden is...

  profiel bekijken
 • Pieter Verstijnen

  Adviseur Toekomstbestendig Ondernemen

  Gelicenseerd om ondernemingen te begeleiden bij een OK!-traject. Sturen op meervoudige waarden zodat de onderneming toekomstbestendig wordt en blijft.

  profiel bekijken

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het is waardevol om met het management van het gehele bedrijf in gesprek te zijn over de betekenis van ons bedrijf voor de omgeving als ook over de manier waarop we binnen de keten met onze werkmaatschappijen de samenwerking gaan verbeteren.

Dave Rouwmaat
Alg. Directeur, Rouwmaat
Rob-Westerdijk OK! Adviseur

Rob Westerdijk - OK-adviseur en trainer

Hoe ik organisaties help
Door het leren kennen en toepassen van gemeenschappelijke denk- en werkwijzen werkt het managementteam effectiever samen voor bepalen en het realiseren van de organisatiedoelen nu en naar de toekomst.

Wie ben ik
Ik heb brede bedrijfskundige management-, advies- en opleidingskennis en ervaring gericht op bevorderen van duurzaamheid op management-/ directie niveau en doceer aan de master circulaire economie.

Wat ik belangrijk vind
Oplossingen creëren die waardevol blijven voor alle belanghebbenden in de omgeving en voor uw kleinkinderen.

Organisatie

 • Organisatie-Kundig
 • Email: rob@organisatie-kundig.nl
 • Tel: +31 (0)6 38946590
Michiel Verbeek

Michiel Verbeek - OK-adviseur

Hoe ik organisaties help
Als je weet hoe dingen werkelijk in elkaar zitten, kun je beter doelen formuleren en een passende strategie uitstippelen. De OK! Methode helpt leidinggevenden in bedrijven en maatschappelijke organisaties om in dialoog de wereld buiten de organisatie systemisch in beeld te brengen en de wereld binnen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Dat levert de perfecte uitgangspositie op om keuzes te maken gericht op meervoudige waardecreatie.

Wie ben ik
Ik ben opgeleid als docent, ben directeur geweest van een ICT bedrijf en heb veel jaren als wethouder in het openbaar bestuur gewerkt. Daarnaast ben ik auteur van het boek Wie durft deze school aan? Een boek over anders en beter voortgezet onderwijs. Van Peter Drucker heb ik geleerd: Als je de toekomst wilt voorspellen, dan moet je die toekomst zelf vormgeven.

Wat ik belangrijk vind
In een tijd van snelle en soms ingrijpende verandering moeten bedrijven en maatschappelijke organisaties zich voorbereiden op een nieuwe duurzame en circulaire economie.

Organisatie

 • Email: michiel@organisatie-kundig.nl
 • Tel: +31 (0)6 537 88379

Interesse in het adviestraject?