ok-simulatie-spel

OK! simulatie “Zit goed”

De OK! simulatie is een spel rondom de creatie van meervoudige waarde. In een groep van minimaal 18 personen leert u de integrale waarde-bijdrage van een organisatie kennen en leert u, de organisatie integraal te analyseren op meervoudige waarde aan de omgeving en kansen en mogelijkheden naar een nieuw business- en verdienmodel te ontdekken, beslissingen te nemen die een positieve impact hebben op de waarde-balans naar de omgeving.

Het managementspel is gericht op het creëren van eenvoudige stoelen, mede gebaseerd op het bedrijf www.gispen.nl. Een bedrijf dat het meervoudige waarde denken in z’n genen heeft zitten. De deelnemers aan het spel krijgen allemaal een rol en spelen vanuit die rol het spel.

Door de manier van organiseren en de issues die op het bedrijf afkomen, moeten de teamleden analyses maken van de vraagstukken die spelen en beslissingen nemen die leiden tot verbetering. In een nieuwe spelronde kunnen ze ervaren of de verbeteringen werken.

In een middag + avonddeel kunt u met uw team het spel spelen. Er wordt geleerd om het bedrijf en zijn omgeving te beschouwen en beslissingen te nemen die de meervoudige waarde-balans ten goede komen. Tijdens de tussentijdse gesprekken, wordt niet alleen naar de organisatie in het spel gekeken, maar worden ook parallellen getrokken met uw eigen organisatie. Wat kan geleerd worden?

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

Het is waardevol om met het management van het gehele bedrijf in gesprek te zijn over de betekenis van ons bedrijf voor de omgeving als ook over de manier waarop we binnen de keten met onze werkmaatschappijen de samenwerking gaan verbeteren.

Dave Rouwmaat
Alg. Directeur, Rouwmaat

Vraag vrijblijvend ons managementspel aan