ok-simulatie-spel

OK! simulatie

Het managementspel is gericht op het creëren van eenvoudige stoelen, mede gebaseerd op het bedrijf www.gispen.nl. Een bedrijf dat het meervoudige waarde denken in z’n genen heeft zitten. De deelnemers aan het spel krijgen allemaal een rol en spelen vanuit die rol het spel.

Door de manier van organiseren en de issues die op het bedrijf afkomen, moeten de teamleden analyses maken van de vraagstukken die spelen en beslissingen nemen die leiden tot verbetering. In een nieuwe spelronde kunnen ze ervaren of de verbeteringen werken.

In een middag + avonddeel kunt u met uw team het spel spelen. Er wordt geleerd om het bedrijf en zijn omgeving te beschouwen en beslissingen te nemen die de meervoudige waarde-balans ten goede komen. Tijdens de tussentijdse gesprekken, wordt niet alleen naar de organisatie in het spel gekeken, maar worden ook parallellen getrokken met uw eigen organisatie. Wat kan geleerd worden?

toekomstbestendig ondernemen?

neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

“Veel zaken waren we ons al van bewust, maar door de dialogen kregen we diepte in onze gesprekken en wisten wij precies wat wij strategisch moesten doen!”

Helmich Heutink
Directeur, Heutink Groep

Vraag vrijblijvend ons managementspel aan