Toekomstbestendig ondernemen – Deel 3-3

Na ingaven van onderstaand formulier ontvangt u van ons direct ter download hoofdstuk 3 uit het boekje Toekomstbestendig ondernemen.

Na ‘de noodzaak van toekomst bestendig ondernemen’ en ‘meervoudige waardecreatie op basis van het IIRC model’ beschrijven we in dit hoofdstuk de opbouw van de OK! methode. Je leert de waarde ontdekken van breed waarnemen en hoe je de waarnemingen via een integrale beoordeling omzet naar vraagstukken die er voor de toekomstbestendige organisatie toe doen.

Dat is de basis voor de meervoudige waarde strategie. Vervolgens beschrijven we de managementinstrumenten voor het concreet oppakken van deze vraagstukken: wat is de kernoorzaak?; welke besluiten hebben we te nemen? hoe zien de implementatieplannen eruit? In deel II en deel III van het boek wordt de OK! methode verder uitgewerkt.

Heeft u deel 1 of deel 2 gemist? Deel 1 vindt u hier, deel 2 kunt u hier downloaden.


  toekomstbestendig ondernemen?

  neem nu contact met ons op voor uitvoering van een OK!-quickscan

  Het is waardevol om met het management van het gehele bedrijf in gesprek te zijn over de betekenis van ons bedrijf voor de omgeving als ook over de manier waarop we binnen de keten met onze werkmaatschappijen de samenwerking gaan verbeteren.

  Dave Rouwmaat
  Alg. Directeur, Rouwmaat

  Interesse in ons volledige boek?